B&B Stuiduinen

B&B De Stuifduinen (Oost-Vlaanderen) in de kijker

“Genieten op 2 Wielen” hoopt dat je, net als je familie en vrienden, in deze moeilijke tijd van de corona-crisis gezond kunt blijven. We weten niet hoelang deze situatie nog zal duren en welke maatregelen nog zullen moeten genomen worden om het virus te bestrijden. Toch mogen we onze dromen of onze plannen niet in quarantaine zetten, ook al kunnen we vandaag nog geen timing plakken op de uitvoering ervan. Genieten op 2 Wielen hoopt dat dit jaar veel landgenoten hun vakantie in eigen land zullen boeken. Daarom stellen we elke maand een logies in Vlaanderen in de kijker. Voor de maand mei is dit B&B De Stuifduinen in Wetteren (Scheldeland)

Natuurlijk genieten, in het groen!

Zin in een natuurlijke nachtrust en een gezond ontbijt in een groene omgeving? Ga dan eens overnachten in B&B De Stuifduinen en laat u verwennen door uw gastvrouw Charlotte.

B&B De Stuifduinen is gelegen in een oase van rust tussen Wetteren en Schellebelle, op wandelafstand van het Provinciaal Domein Den Blakken en De Warandeduinen. Door z’n centrale ligging is het de perfecte uitvalsbasis voor een bezoekje aan Gent, Dendermonde of Aalst of iets verderop Antwerpen, Brussel of Brugge.

Wandelen in de duinen en fietsen langs het water

B&B De Stuifduinen is een fietsvriendelijke B&B. Men beschikt er over 2 nieuwe stadsfietsen die gehuurd kunnen worden. Er is een veilige fietsenstalling voor uw eigen fietsen. Elektrische fietsen kunt u opladen bij het oplaadpunt van de B&B.

Geniet van een wandeling ‘Langs rozen, duinen en stoven’ in het Provinciaal Domein Den Blakken of een fietstocht langs de Schelde. Of neem de veerboot in Schellebelle en maak een wandeling in het natuurgebied van de Kalkense Meersen.

Fietssuggestie > Volg de Rechtvaardige Rechters, fietslus 2.

Onthaasten in stijl

Kom tot rust op het privé terras van uw kamer Ochtendzon of Avondzon met een glaasje bubbels en een prachtig uitzicht op het Scheldelandschap, de boomkwekerijen en de Warandeduinen. Het ontbijt wordt geserveerd op de kamer en kan bij mooi weer genuttigd worden in alle rust op uw eigen privé terras. De ontbijtmand omvat verschillende broodjes, lokale specialiteiten en andere verse producten. Er is een gemeenschappelijk keukentje ter beschikking. Daarnaast bevinden er zich verschillende restaurants in de directe omgeving.

Meer informatie over de B&B>

deel dit bericht