Fietsen in de donkerste periode van het jaar

De voorbije weken van oktober-november waren niet echt fietsvriendelijk. Veel regen en slechts af en toe een zonnige fietsdag. Ik had gehoopt in elke Vlaamse provincie een herfstrit te kunnen rijden, maar ben jammer genoeg blijven steken op vier fietstochten verdeeld over drie provincies. “Een kunstig Nieuwpoort ontdekken” in West-Vlaanderen en het “Fietsen langs vlasrootputten” in Antwerpen zal je nog niet op mijn fietsblog terugvinden. Uiteraard is dit slechts uitstel. De volgende twee maanden zal ik wel met nog koudere en kortere dagen moeten rekening houden. Eventueel vriesweer of sneeuw kan dan wel voor mooie winterbeelden zorgen. In deze donkerste periode van het jaar zal ik de fietstochten nog korter moeten houden. Benieuwd naar mijn selectie? Volg me dan op Facebook, Instagram of Pinterest.

deel dit bericht