Fietsroute Over Mij hoeve

"Genieten op 2 Wielen" bestaat 1 jaar

Help ons verder te groeien en maak kans op het schitterende fietsboek (A) Vlak Fietsen in de Ardennen en Wallonië van Kristien Hansebout of het nieuwe fietsrouteboek (B) Rondje Drenthe, een fietsroute van 300 kilometer langs de provinciegrens.

Op 12 mei 2019 werd de fietsblog “Genieten op 2 Wielen” gelanceerd. Sedertdien is deze fietsblog uitgegroeid tot één van de populairste fietsblogs van Vlaanderen met routeverslagen van fietstochten over heel Vlaanderen, af en toe een tochtje in Nederland en enkele meerdaagse fietsvakanties binnen Europa. De blog heeft ondertussen ook al heel wat volgers op Facebook en Instagram.

Jammer dat we vandaag in de omgeving van het eigen ‘kot’ moeten fietsen en niet ten volle kunnen genieten van de verschillende fietsuitstappen die het voorbije jaar door Genieten op 2 Wielen werden gereviewed. Maar hier komt ongetwijfeld verandering in en ondertussen kan je ook je familie en vrienden laten kennismaken met onze fietsblog.

🧐 Wat moet je doen? Heel eenvoudig.

1️⃣ Deel dit bericht op je eigen Facebook-account door het icoontje onderaan deze tekst aan te klikken. Je mag er zelf altijd een aanbeveling bijschrijven natuurlijk. Eenvoudig dus. 👍

2️⃣ Stuur ons een privé-bericht via het contactformulier van deze fietsblog met de titel (één titel) van het boek dat je graag wilt winnen en het adres waar het fietsboekje mag naartoe gestuurd worden. Klik op > contactformulier en vink de vakjes aan voor je op ‘verstuur’ drukt. Eenvoudig dus. 👍

En vergeet uiteraard niet Genieten op 2 Wielen te liken op Facebook en Instagram, indien je dat nog niet zou gedaan hebben. Want de boeken worden op 31 mei verloot onder de fb-volgers van Genieten op 2 Wielen die dit bericht hebben gedeeld en hun voorkeur hebben bekend gemaakt.

deel dit bericht