Hotel Amaryllis Maldegem in de kijker

“Genieten op 2 Wielen” hoopt dat je, net als je familie en vrienden, in deze moeilijke tijd van de corona-crisis gezond kunt blijven. We weten niet hoelang deze situatie nog zal duren en welke maatregelen nog zullen moeten genomen worden om het virus te bestrijden. Toch mogen we onze dromen of onze plannen niet in quarantaine zetten, ook al kunnen we vandaag nog geen timing plakken op de uitvoering ervan. Genieten op 2 Wielen hoopt dat dit jaar veel landgenoten hun vakantie in eigen land zullen boeken. Daarom stellen we elke maand een logies in Vlaanderen in de kijker. Voor de maand april is dit Hotel Amaryllis uit Maldegem

Dit gezellige, recent gerenoveerde familiehotel ligt in de mooie, pittoreske regio Meetjesland, net buiten Maldegem. Het Amaryllis Hotel biedt huiselijke, bed & breakfast-accommodatie met gratis internet en gratis eigen parkeergelegenheid en een eigen fietsenstalling.

De adembenemende omgeving van het hotel leent zich uitstekend voor een prachtige fietstocht door het platteland zoals de Drongendgoed fietsroute.

U bevindt zich bovendien niet ver van het historische Brugge en de Belgische kust; prima keuzes voor een dagje uit.

Meer informatie over het hotel>

deel dit bericht