Toerisme Oost-Vlaanderen inspireert met nieuwe websites

Iedereen heeft nood aan vakantie. Iedereen is gebaat bij inspiratie. Die vindt de vakantieganger graag online. Daarom lanceert Toerisme Oost-Vlaanderen maar liefst vijf nieuwe websites, op hetzelfde moment. Op Routen.be vind je exact dat wat de naam belooft: gratis fiets- en wandelroutes en pagina’s vol inspiratie voor fiets- en wandeltochten in Oost-Vlaanderen. Ook vier van de vijf Oost-Vlaamse regio’s kregen een nieuwe website.

Waar naartoe wanneer je wil fietsen of wandelen in de Oost-Vlaamse regio’s? Hoe geraak je er? Is er een kaartje dat je kan downloaden? Een gpx-bestand voor je gps? Waar iets eten of drinken onderweg? Waar een nachtje slapen? Of zelfs een weekendje misschien? Relevante vragen voor vakantie, in eigen land, of in het buitenland. Antwoorden voor Oost-Vlaanderen vind je vanaf nu op Routen.be, de nieuwe website van Toerisme Oost-Vlaanderen. Specialisatie: routes én inspiratie.

“Met de lancering van Routen.be kiezen we bewust voor een strakke focus op ons sterkste punt: het aanleveren van gratis fiets- en wandelroutes, mét inspiratie, handige kaartjes, bruikbare tips, praktische tools en nuttige informatie, zoals picknickbanken, infopunten, cafés en restaurants, logeeradressen, musea, enz. Op de regiowebsites word je geïnspireerd voor een uitstap of vakantie in jouw favoriete bestemming en krijg je heel wat praktische informatie om alles te plannen.”

Routen is meer dan een website alleen. Het wordt ook de merknaam voor de fiets- en wandelkaarten en -gidsen van Toerisme Oost-Vlaanderen, voor de sociale media, de community erachter én ook voor een nieuw toeristisch magazine dat in september wordt gelanceerd.

deel dit bericht