Wie is de Fietsgids?

Kaat heeft “De Fietsgids” opgericht omdat ze duurzaam, lokaal en toegankelijk toerisme meer op de kaart wil zetten. Tegelijkertijd wil ze met “De Fietsgids” net als “Genieten op 2 Wielen” een echte fietsambassadeur zijn die mensen inspireert om meer te fietsen.

Kaat staat overdag voor de klas. Na de uren verkent Kaat de wereld. Als reisbegeleidster voor Joker neemt ze mensen mee naar alle hoeken van de wereld: Wales, Noorwegen, Argentinië, Mexico, Cuba, Indonesië …

Kaat: “Reizen is voor mij de ultieme manier om mensen te ontmoeten, grenzen te verleggen en andere culturen te ontdekken. Het liefst op de fiets.”

Op de foto: Kaat en Iris, de fietsgidsen

Verken Mechelen op de fiets!

Fietstour Mechelen Classics, de ideale kennismaking met Mechelen

We verkennen samen de historische binnenstad. We vertellen je hoe de stad is ontstaan en hoe ze in de 16de eeuw de hoofdstad werd van een wereldrijk. We stoppen bij de belangrijkste highlights, ontdekken een stukje groene rand rond Mechelen en houden een korte pitstop in een cafeetje (een drankje reken je zelf ter plaatse af).

Ben je een bierliefhebber?
Dan is de fietstour “Bier van hier” zeker iets voor jou.

Hou je van street art?
We ontdekken met deze fietstour wat stadsartiest Gijs Van Hee in de stad realiseerde met zijn project “Mechelen muurt” en rijden langs de mooiste murals in en rond de stad. Mechelen bekent kleur en verrast!

>De Fietsgids reserveren.

deel dit bericht